Vraag  je proefkaartje van het geboortekaartje aan. Klik hierboven op het vogeltje en vul het formulier in..

Eén  proefkaartje is gratis.*

Als het nog een verrassing is wat het wordt,
dan regelen we van beide zonder kosten (jongens- en meisjesontwerp) een proefkaartje.

Er zijn drie soorten papier waar je uit kunt kiezen, parelmoer papier, mat mc (glad papiersoort) of conqueror (papiersoort met een reliëf).

Wil je het ontwerp op meerdere papiersoorten of ontwerpen ontvangen zijn de kosten 7,50 Euro per extra proefkaartje.
 

Wil je voor een jongens en meisjesontwerp een proefkaartje ontvangen, schrijf dit dan in het formulier dat het om twee ontwerpen gaat. En geef in het formulier ook aan welk papiersoort je graag in het echt zou willen zien.

Lettertypes waar je uit kunt kiezen staan op de pagina ‘Lettertypes’ onder het tabje ‘info’.
Wil je dezelfde zien als die gebruikt is in het internetvoorbeeld, dan hoef je niets in te vullen.

Als je speciale wensen hebt voor het ontwerp (andere illustratie, andere kleur of, toevoeging of een ander houten elementje), kun je dit ook bij de opmerkingen vermelden. Of bellen of mailtje sturen mag natuurlijk ook. Zie ook ontwerpkosten.*

Wil je een een ontwerp van een trouwkaart aanvragen, mail je wensen dan we aan de slag.

Proefkaartje Goudfoliedruk

Het bestellen van een proefkaartje met een goudfoliedruk kan ook, i.v.m. het handwerk van deze druktechniek worden hier wel kosten voor berekend, deze zijn 45 Euro (verzending binnen NL, buiten NL op nacalculatie).

Het is ook mogelijk om een vrijblijvend (zonder kosten) een voorbeeldkaartje met een goudfoliedruk te ontvangen. Dit is dan een standaard ontwerp. Bij het aanvragen van een goudfolie ontwerp worden deze standaard in okergeel (goudkleurig) gedrukt).

info@ogeltje.nl
06-54625359

 

*Mocht je als het nog een verrassing is wat het wordt en bij een andere aanbieder één een kaartje gereserveerd hebben en bij Ogeltje de andere wil reserveren? Dat kan, echter worden er wel kosten in rekening gebracht voor het ontwerpen en voor het maken van proefkaartjes.  Deze kosten worden in mindering gebracht wanneer ook de bestelling geplaatst wordt bij Ogeltje.

*Ontwerpkosten worden alleen in rekening gebracht als het ontwerp op maat gemaakt is (aangepast is aan jullie wensen, in kleur en beeld) en er geen kaartjes worden afgenomen. Dus bij afname van de kaartjes worden deze kosten niet berekend, zie ook ontwerpkosten op de pagina ' prijzen'.

© 2014 - 2024 karenwullings | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel